Budinca de ciocolată a lui Clio Goodman
Budinca de ciocolată a lui Clio Goodman este o fără gluten desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 438 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S, Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, și Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, amestecați energic laptele, smântâna, gălbenușurile de ou, zahărul, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea.
Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se incalzeste, 3-4 minute.
Adăugați ciocolată și continuați să gătiți, amestecând constant, până când budinca începe să se îngroașe, 14-15 minute. (Odată ce puteți ridica telul din budincă și lasă o umbră slabă, este gata. Budinca va părea destul de slăbită, dar se va îngroșa și mai mult pe măsură ce se răcește.)
Strecurați budinca printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, presând budinca prin sită cu o spatulă de silicon.
Se răcește la temperatura camerei timp de 10 minute, se apasă un strat de folie de plastic pe suprafața budincii și se răcește până se răcește complet, 2 ore.