Budinca Calea Lactee
Budinca Calea Lactee este o fără gluten desert. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Calea Lactee, Tort Cu Calea Lactee, și Sirop Calea Lactee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, amidonul de porumb, cacao și sarea într-o tigaie. Bateți încet laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, șoptind. Se fierbe timp de 1 minut.
Bateți gălbenușurile pentru a se amesteca într-un castron mare.
Șoptind constant, turnați încet jumătate din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri.
Șoptind energic, turnați amestecul de gălbenușuri înapoi în tigaie. Aduceți înapoi la fierbere și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia. Se amestecă 1 1/2 căni batoane Calea Lactee în budincă.
Se toarnă în 6 boluri sau cupe de cremă.
Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața budincii și răciți până se fixează, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, presărați cu căile lăptoase rămase tocate.