Budincă lipicioasă de pere de ghimbir
Budinca de pere de ghimbir lipicios este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodă, ghimbir măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort lipicios cu pere și ghimbir, Sticky data & budinca de ghimbir, și Budincă De Caramel Lipicioasă Cu Curmale Și Ghimbir Confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți siropul, zahărul și laptele într-o cratiță, apoi aduceți la foc mic pentru a se dizolva. Lăsați să se răcească aproape complet în timp ce continuați cu orice altceva.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Puneți untul, făina, bicarbul, ghimbirul măcinat și scorțișoara într-un robot de bucătărie, apoi pulsați până formează firimituri fine. Ungeți cu generozitate un lighean de budincă de 1,4 litri și presărați 1 linguriță de zahăr în fund.
Tăiați 3 bile de ghimbir în jumătate și puneți 5 jumătăți, rotunjite în jos, în partea de jos, ca punctele unei stele.
Tăiați un obraz dintr-o pere, apoi feliați de aproximativ 10 ori, fără a tăia capătul tulpinii. Pune acest lucru în partea de jos a vasului printre ghimbir, apoi apăsați ușor, astfel încât fanii pere afară. Miez, apoi tăiați subțire restul de pere. Tăiați mărunt restul de ghimbir.
Răsturnați amestecul de sirop răcit și oul într-un robot de bucătărie, apoi bateți rapid cu ingredientele uscate într-un aluat. Scoateți lama, apoi amestecați ghimbirul tocat și perele feliate. Răzuiți amestecul în lighean, apoi coaceți timp de 1 oră 20 de minute până când a crescut și a devenit auriu închis, iar o frigăruie iese curată. Orice ai face, nu deschide cuptorul înainte de 45 de minute este de până.
Pentru a termina, topiți ușor ingredientele siropului într-o tigaie împreună până când zahărul se dizolvă, apoi fierbeți scurt. Întoarceți budinca din lighean chiar înainte de servire, lingurați peste sirop și serviți cu cremă.