Budincă de vanilie cu fructe de pădure proaspete și ghimbir
Reteta Budinca de vanilie cu fructe de padure proaspete si ghimbir poate fi facuta in aproximativ 4 ore si 20 de minute . Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 292 de calorii . Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați afine, extract de vanilie, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Încercați bezele cu fructe de padure proaspete de vară și cremă de vanilie , prăjitură cu budincă de lămâie cu fructe de pădure proaspete amestecate și prăjitură cu budincă de lapte de lămâie Meyer cu fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzesc 4 căni de lapte într-o cratiță mare la foc mediu până se aburin.
Bateți zahărul, amidonul de porumb și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de lapte rămasă.
Bateți jumătate din laptele fierbinte în amestecul de ouă până la omogenizare, apoi amestecați treptat amestecul de ou-lapte în cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când se îngroașă până la o consistență asemănătoare budincii, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc si se amesteca vanilia.
Se răcește ușor, amestecând de câteva ori pentru a preveni formarea unei pielii.
Pune o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii și dă la frigider până se răcește complet și se îngroașă, aproximativ 4 ore.
Înainte de servire, bateți budinca energic până când devine omogenă și cremoasă. Încorporați ușor fructele de pădure. Turnați budinca în șase până la opt căni individuale și acoperiți cu ghimbir zdrobit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Budincă de vanilie în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.