Budincă de tofu cu ciocolată și banane

Budincă de tofu cu ciocolată și banane
Budinca de tofu cu ciocolată și banane este un desert care servește 4. O porție conține 122 de calorii , 6 g de proteine și 3 g de grăsime . Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 83 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână tofu mătăsos, pudră de cacao, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ budinca de tofu cu curmale cu banane , budinca de tofu cu ciocolată și budinca de tofu cu ciocolată .

Instrucțiuni

1
Puneți banana, tofu, zahărul, pudra de cacao, laptele de soia și scorțișoara într-un blender. Acoperiți și pasați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lapte De SoiaLapte De Soia
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în feluri de mâncare individuale și se dă la frigider timp de 1 oră înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista