Budinca de porumb cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 294 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, porumb de miez, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați 365 de zile de gătit lent: aragaz lent pentru porumb și ardei brânză, 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent, fasole neagră și pudră de porumb, și Budincă De Plăcintă Cu Dovleac Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragaz lent de 3 până la 4 1/2 litru cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Capac; gatiti la foc mare setarea 2 1/2 la 3 ore sau până când amestecul este setat și cuțit introdus în centru iese curat.