Budincă De Pâine Panettone
Budinca de pâine Panettone este o fără gluten desert. O porție conține 357 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, vanilie, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă De Pâine Panettone, Budincă De Pâine Panettone, și Budincă de pâine cu ouă-panettone.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. vasul de copt cu unt.
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul și ouăle până se omogenizează.
Adăugați smântână grea, lapte, vanilie și sare și bateți pentru a combina.
Așezați cuburi de pâine în vasul de copt.
Presărați stafide și citrice confiate dacă utilizați. Acoperiți cu amestec de cremă.
Lăsați să stea 10 minute.
Coaceți budinca până se umflă și se fixează, de la 1 oră la 1 oră și 15 minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.