Budincă De Pâine Gătită Lent

Budincă De Pâine Gătită Lent
Budinca de pâine gătită lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1111 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanillan, scorțișoară măcinată, măr tartă și înlocuitor de ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budincă de pâine de iarnă gătită lent cu pere uscate, Somon gătit lent cu pesmet de măsline, și Somon gătit lent cu pesmet de măsline.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit, combinați covrigi, măr, afine și stafide. Într-un castron mare, bateți laptele, înlocuitorul de ouă, zahărul, untul, scorțișoara și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
BagelBagel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă peste amestecul de covrigi și se amestecă pentru a se combina; apăsați ușor covrigi în jos în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budincă de pâine în meniu? Încercați asocierea cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ashbrook Estate Verdelho cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista