Budincă De Pâine Gătită Lent
Budinca de pâine gătită lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1111 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanillan, scorțișoară măcinată, măr tartă și înlocuitor de ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budincă de pâine de iarnă gătită lent cu pere uscate, Somon gătit lent cu pesmet de măsline, și Somon gătit lent cu pesmet de măsline.
Instrucțiuni
Într-un 3-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit, combinați covrigi, măr, afine și stafide. Într-un castron mare, bateți laptele, înlocuitorul de ouă, zahărul, untul, scorțișoara și vanilia.
Se toarnă peste amestecul de covrigi și se amestecă pentru a se combina; apăsați ușor covrigi în jos în amestecul de lapte.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Budincă de pâine în meniu? Încercați asocierea cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ashbrook Estate Verdelho cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Ashbrook Estate Verdelho]()
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.