Această rețetă servește 12. O porție conține 460 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă 82 cenți pe porție cade în bugetul dvs., Budinca de pâine cu lămâie-afine într-un borcan ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, smântână grea, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1639 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă De Pâine Cu Afine, Budincă De Pâine Cu Afine, și Budincă De Pâine Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Ungeți douăsprezece borcane de 8 uncii. tăiați pâinea în cuburi de 1 centimetru, puneți-o într-un castron mare și puneți-o aside.In un castron mare, bateți ouăle și amestecați zahărul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați laptele, vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie și bateți până se combină uniform. Se amestecă untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
Chifle Albe De Cină
3
Se toarnă amestecul de lapte și ouă peste cuburile de pâine și se amestecă până când toate bucățile de pâine sunt complet înmuiate. Lăsați pâinea să stea timp de 20 de minute.Amestecați afinele în amestecul de budincă și lingurați imediat în borcane, umplând fiecare doar pe jumătate plină.
Așezați borcanele pe o foaie mare de copt la o distanță de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când vârfurile budincilor se rumenesc uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor, puneți-l pe un prosop curat și uscat și lăsați să se odihnească 15-20 de minute. Chiar înainte de servire, turnați smântâna și nectarul de agave într-un borcan cu capac și agitați pentru a combina.