Budinca de pâine cu ciuperci sălbatice necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 233 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătrunjel cu frunze plate, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți cubulețe de pâine în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Rupeți sau tăiați ciupercile pe lungime în bucăți groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până când ciupercile lichide degajă s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
6
Adăugați pătrunjel și usturoi și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți împreună jumătate și jumătate, ouă, brânză, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare. Se amestecă ciupercile și cuburile de pâine până se acoperă bine și se lasă să stea 10 minute pentru ca pâinea să absoarbă o parte din amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Între timp, unt ramekins, apoi pune o rundă de pergament în partea de jos a fiecăruia și unt pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Puneți amestecul în ramekins și coaceți pe o foaie de copt până când este ferm la atingere, 30 până la 35 de minute. Desfaceți budincile și aruncați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
* Budinca de pâine cu ciuperci poate fi coaptă într-un vas de copt superficial de 2 litri cu unt (nu este căptușit cu pergament; nu desfaceți budinca din vasul de copt).* Cuburile de pâine pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Budinca poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 2 ore înainte și răcită, acoperită. Dacă faceți fileul de carne de vită, coaceți budinci în timp ce carnea de vită stă (carnea poate sta puțin mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch