Budincă de pâine cu ciuperci și praz

Budincă de pâine cu ciuperci și praz
Această rețetă servește 10. O porție conține 375 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ulei de măsline, smântână grea, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de pâine cu ciuperci și praz, Budincă de pâine cu ciuperci și praz, și Budincă de pâine cu ciuperci, praz și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți cuburile de pâine pe o tigaie de foi și coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pancetta și gătiți timp de 5 minute, până când începeți să se rumenească. Amestecați prazul și gătiți la foc mediu timp de 8 până la 10 minute, până când prazul este fraged. Se amestecă ciupercile, tarhonul, sherry, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper și se fierbe timp de 10 până la 12 minute, până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, amestecând ocazional. De pe foc, amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Într-un bol mare de amestecare, bateți împreună ouăle, smântâna, bulionul de pui și 1 cană de Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
GruyereGruyere
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați cuburile de pâine și amestecul de ciuperci, amestecând bine pentru a combina. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite pâinii să absoarbă lichidul. Se amestecă bine și se toarnă într - un vas gratinat de 2 1/2 până la 3 litri (13-pe-9-pe-2-inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Se presară cu restul de 1/2 cană Gruyere și se coace timp de 45 până la 50 de minute, până când blatul se rumeneste și crema este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
GruyereGruyere
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista