Budinca de orez Lemony cu smochine și Saban este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 269 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez, zahăr pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budinca De Paine Cu Smochine Afumate, Budincă Bulgur cu ghimbir confiat și smochine, și Budincă de zăpadă Lemony cu sos de cremă de trandafiri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare. Se amestecă primele 2 ingrediente și se gătește, amestecând ocazional, 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Întoarceți orezul în cratiță; se amestecă laptele și următoarele 4 ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
4
Se ia de pe foc și se transferă într-un vas de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lăsați să stea 1 oră, amestecând ocazional. Acoperiți și răciți 8 ore.
6
Puneți lingura în feluri de mâncare; acoperiți fiecare cu smochine și un strop de saba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
7
Cheia Cămară. Saba: un îndulcitor antic făcut în mod tradițional din suc de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
îndulcitor
8
Notă: Am testat cu orez Carolina Plantation (carolinaplantationrice.com) și siropul Balsamic Saba al lui Zingerman (zingermans.com).