Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez cremoasă cu sos de Praline ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de extract de vanillan, gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budincă cremoasă de orez cu sos de cireșe Brandy, Budincă cremoasă de orez cu sos Butterscotch – căsătoria din două deserturi perfecte, și Budincă de pâine Praline cu sos caramel-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 3 ingrediente și 2 căni jumătate și jumătate într-o cratiță mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic, amestecând des, 35 până la 40 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile de ou, 1/2 cană jumătate și jumătate și zahărul. Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul de orez fierbinte în amestecul de gălbenușuri; se amestecă amestecul de gălbenușuri în amestecul fierbinte rămas. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la 160 si este ingrosat si bubuit (aproximativ 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
4
Amestecați caramelele și rămânând 1/4 cană jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.