Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten)

Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten)
Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten) este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă pășunate, smântână grea, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata si nuca de cocos B-nr. - fara gluten, Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați hârtia pergament pentru a se potrivi în tigaia cu jeleu.Ungeți hârtia pergament cu unt sau ulei de cocos, apoi praf cu o stropire de roșcove sau pudră de cacao, apoi tapetați tigaia cu jeleu cu hârtia pergament pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De CocosUlei De Cocos
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți șase gălbenușuri de ou împreună cu patru linguri de zahăr din trestie nerafinat, sare de mare, roșcove sau pudră de cacao și extract de vanilie cu coaja unei portocale până când este netedă, cremoasă și îngroșată.Bateți șase albușuri de ou cu un sfert de linguriță de cremă de tarter și restul de două linguri de zahăr din trestie nerafinat până se formează vârfuri moi.Îndoiți amestecul de albuș bătut în gălbenușul de ou și amestecul de cacao.Puneți aluatul în tigaia cu jeleu peste pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți tortul la 375 de grade Fahrenheit timp de cincisprezece minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți din cuptor și lăsați să cool.As tortul răcește frișca grea cu o lingură de zahăr din trestie nerafinat și conținutul unei boabe de vanilie până se formează vârfuri rigide. Rezervă.Pudrați Generos tortul cu pudră suplimentară de cacao sau roșcove.După ce tortul s-a răcit, răsturnați-l ușor pe o întindere de folie de aluminiu sau un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De RoșcovăPulbere De Roșcovă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Întindeți frisca pe tort, apoi rulați ușor tortul în lungime și așezați-l pe un platou de servire. Tortul cu praf de cacao face crack, dezvăluind o textură și un aspect asemănător scoarței; cu toate acestea, dacă găsiți fisurile neatrăgătoare, puteți îngheța și tortul cu ganache de ciocolată.Tăiați capetele ruloului într-un unghi, apoi fixați-le pe partea laterală a buștenului.Praf cu pudră suplimentară de cacao sau roșcove, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Pulbere De RoșcovăPulbere De Roșcovă
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
ScoarțăScoarță
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista