Bruschetta De Sparanghel La Grătar

Bruschetta De Sparanghel La Grătar
Gratar sparanghel Bruschetta ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, piper, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta De Sparanghel La Grătar, Bruschetta de sparanghel la grătar cu Chingvre și tapenadă, și Bruschetta La Grătar Cu Sparanghel Și Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați generos cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.Cu grătarul încă la foc mediu, așezați sparanghelul pe el și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când sulițele sunt crocante-fragede și au apărut urme de grătar, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți sparanghelul pe o tăietură. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați în bucăți de 1 inch și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BolBol
3
Adăugați nucile de pin, sarea și piperul măsurate și restul de 1 linguriță de ulei. Aruncați până la uniform combined.To serviți, împărțiți amestecul de sparanghel uniform între bucățile de pâine și acoperiți cu feliile de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista