Bruschettanul de sardină, roșii și mentă la grătar este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 537 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Bruschetta De Roșii La Grătar, Bruschetta De Roșii La Grătar, și Bruschetta De Căpșuni-Roșii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați peștele, urmând pașii 1 și 2 din "Ați găsit peștele", de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
2
Combinați usturoiul, menta, sarea și piperul cu 1/3 cană de ulei într-un castron mare. Puneți jumătate într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Mentă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați sardine într-un castron mare și bateți-le peste tot afară și în cavități cu amestec de mentă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Adăugați roșiile într-un castron mediu cu 1 lingură. oțet. Întoarceți ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Periați pâinea cu restul de 1 1/2 lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
7
Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse. Pește la grătar, acoperit, până când apar urme și peștele se eliberează atunci când este împins cu clești, 2 până la 3 minute; rotiți ușor și gătiți cealaltă parte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Clește
8
Transferați peștele cu o spatulă largă pe o placă. Pâinea la grătar, rotind o dată, până când marginile se rumenesc, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
File de pește (vezi pasul 4 de mai jos). Completați fiecare pâine prăjită cu rucola, apoi o felie de roșii (lăsați sucurile în urmă), apoi un file de sardină. Se amestecă 1 lingură rămasă. oțet în sucuri de roșii, lingurați puțin peste bruschetta (păstrați restul pentru alte utilizări) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Sardine
Oțet
Tomate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pește
10
Ai găsit peștele ... acum ce? Unele piețe le vor curăța pentru dvs., dar dacă nu, o puteți face singur destul de ușor-este nevoie doar de puțină practică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
11
SCALAȚI ȘI TĂIAȚI. Răzuiți ușor solzii cu vârful degetelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De Bucătărie
12
Tăiați ambele părți ale burții de 1/4 in. de la margine, de la guler la coadă.
13
Curat. Scoateți curajul; clătiți peștele în interior și în exterior. Tăiați aripioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
14
FILE (BRUT). Scor de pește tot drumul în jurul guler doar la os. Glisați degetul arătător în tăietură pe o parte a gulerului și degetul mijlociu în cealaltă parte. Glisați degetele de-a lungul coloanei vertebrale la coadă, trăgând fileurile libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Pește
15
Tăiați coada și scoateți oasele rămase.
16
FILE (GĂTIT). Faceți 3 tăieturi prin carne până la oase: de-a lungul coloanei vertebrale (pe o parte a acesteia), la guler și chiar deasupra coada. Glisați cuțitul sub File pentru a-l elibera de coloana vertebrală și ridicați-l. Trageți în sus coada și ridicați coloana vertebrală și capul pentru a elibera fileul de jos. Scoateți oasele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
17
Notă: găsiți acești pești mici la unele magazine alimentare, piețe de pește (poate fi necesar să le comandați) și piețe asiatice. Dacă locuiți lângă un oraș de coastă, mergeți la docuri-hamsiile proaspete și mirosul sunt adesea vândute ca momeală. Căutați pești cu ochi strălucitori, piele strălucitoare și o aromă ușoară. Sunt foarte perisabile, așa că plănuiește să le gătești în aceeași zi.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.