Bruschetta de roșii prăjite și Mozzarella proaspătă

Bruschetta de roșii prăjite și mozzarella proaspătă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. O porție conține 168 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Chow. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de la 8, ulei de măsline, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Bruschetta de roșii prăjite și Mozzarella proaspătă, Bruschetta De Roșii Prăjite La Foc Balsamic Cu Mozzarella De Bivoliță, și Cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarella proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.Feliați 1/8 inch atât de sus, cât și de jos ale roșiilor. Așezați fiecare roșie pe un capăt și feliați în jos, urmând curba și tăind doar în carne, lăsând în urmă semințele (bucățile pe care le-ați tăiat vor semăna cu petalele). Aruncați semințele și porția pulpoasă.
Combinați petalele de roșii cu ingredientele rămase într-un castron mediu și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți petalele de roșii, tăiate în jos, pe o foaie de copt distanțată la aproximativ 1/2 inch.
Se toarnă conținutul rămas al bolului peste roșii.Prăjiți roșiile până când sunt zbârcite și roșu închis, dar își păstrează încă forma, aproximativ 45 până la 50 de minute. (Dacă aveți roșii mai mari, acestea pot dura mai mult.) Se răcește pe foaia de copt.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Așezați pâinea pe grătar (rezervați foaia de copt) și gătiți până când apar urme de grătar și pâinea este prăjită și crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.Întoarceți pâinea la grătar pe foaia de copt rezervată, condimentată în sus și frecați părțile condimentate cu usturoiul clove.To asamblați: în timp ce bucățile de pâine la grătar sunt încă calde, împărțiți feliile de mozzarella între ele și condimentați ușor cu sare. Împărțiți roșiile prăjite uniform peste mozzarella. Rupeți frunzele de busuioc în bucăți de mușcătură și presărați roșiile.
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți și serviți.