Bruschetta
Bruschettan este un vegan hor d ' oeuvre. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți pâine cu aluat, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Bruschetta, Bruschetta, și Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați uleiul de măsline și usturoiul și periați pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Se presară cu ierburi, sare de mare și piper, apăsând în pâine pentru a adera.
Gratiți pâinea 2 minute pe fiecare parte pe o tigaie încălzită până când este ușor prăjită sau Coaceți direct pe suportul cuptorului din mijloc la 400 timp de 10 până la 12 minute.
Se servește cu supă de scoici sau se acoperă cu felii subțiri de mozzarella proaspătă și roșii tocate, marinate uscate la soare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.