Bruschettan este un vegan hor d ' oeuvre. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți pâine cu aluat, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Bruschetta, Bruschetta, și Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați uleiul de măsline și usturoiul și periați pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Se presară cu ierburi, sare de mare și piper, apăsând în pâine pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Gratiți pâinea 2 minute pe fiecare parte pe o tigaie încălzită până când este ușor prăjită sau Coaceți direct pe suportul cuptorului din mijloc la 400 timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Fulgi De Legume
5
Se servește cu supă de scoici sau se acoperă cu felii subțiri de mozzarella proaspătă și roșii tocate, marinate uscate la soare.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.