Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie

Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie
Dacă 55 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brunch de duminică: bebelușii olandezi cu zahăr de lămâie ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bebeluși olandezi cu caș de lămâie și afine, Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie, și Brunch De Duminică: Prăjituri De Mic Dejun Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie din fontă de 10 inci pe raftul din mijloc al cuptorului și preîncălziți la 450 km. (Dacă doriți să încercați feluri de mâncare ceramice individuale, cum ar fi feluri de mâncare brincoll sau ramekins, utilizați 4 până la 6, în funcție de dimensiune, și puneți-le pe toate pe o foaie de copt înainte de a le introduce în cuptor pentru a preîncălzi. Am folosit 4 forme de inimă superficială și un ramekin de 6 uncii.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună 2 linguri de zahăr și coajă într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună ouăle, laptele și zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați făină, vanilie, scorțișoară, nucșoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați unt în tigaia fierbinte și rotiți-l pentru a acoperi tigaia pe măsură ce se topește. (Faceți același lucru cu vasele ceramice; aceasta este cea mai grea parte a utilizării lor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați aluatul și readuceți tigaia la cuptor imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Coaceți până se umflă și se rumenesc-18 până la 25 de minute conform rețetei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Presărați puternic cu zahăr de lămâie și serviți imediat cu pene suplimentare de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista