Brulee De Dovleac
Pumpkin Brulee ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 394 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ghimbir măcinat, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 37 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Placinta Cu Dovleac Br Oktil Oktil, Brulee De Dovleac, și Dovleac Cr Oktime Br Oktime Oktime.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți smântâna și vanilia într-o cratiță mare, cu fundul greu, la foc mediu; aduceți la foc mic.
Bateți împreună gălbenușurile de ou, zahărul brun, zahărul alb, scorțișoara, sarea, ghimbirul, cuișoarele și dovleacul într-un bol. Se toarnă încet 1 cană din amestecul de cremă în amestecul de ouă, amestecând continuu. Apoi turnați întregul amestec de ouă în cratiță; bateți rapid timp de 1 minut.
Se toarnă amestecul în ramekins. Aranjați ramekinele pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, aproximativ 15 minute; la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Înainte de servire, presărați 1 linguriță de zahăr peste partea superioară a fiecărei creme brulee. Folosiți o torță de bucătărie sau broilerul cuptorului pentru a carameliza zahărul. Poate dura 2 până la 3 minute la broiler.