Brownies Fără Gluten

Rețeta Brownies fără Gluten este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 211 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr brun, extract de vanillan, făină de orez brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Brownies de ciocolată și un cadou pentru piele de prânz (fără cereale, fără Gluten, Paleo), și Brownies de lavă topită (Paleo, fără Gluten, fără lactate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți o cutie de briose de 12 căni și 4 căni dintr-o cutie de 6 căni cu spray de gătit fără gluten.
Într-un castron, bateți făina de orez, făina de migdale, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.
Așezați ciocolata și untul într-un vas termorezistent; așezat peste o tigaie cu apă clocotită.
Lăsați să stea până când ciocolata și untul s-au topit, amestecând des.
Se ia de pe foc; se amestecă în cacao.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți ouăle și zahărul la viteză medie până se omogenizează. Bate în vanilie. Adăugați încet amestecul de ciocolată; bate la foc mic timp de 1 minut. Bateți în amestecul de făină.
Umpleți fiecare cană de brioșă 2/3 plină.
Coaceți până când o scobitoare înfiptă în mijlocul unui brownie iese curată, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească în tigăi pe un suport de sârmă timp de 5 minute, apoi scoateți-l în raft pentru a se răci complet.