Brownie Budinca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca Brownie. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 780 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, ouă, lichior framboise și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brownie Budinca, Brownie Budinca, și Brownie Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt oval de 2 litri (9 x 12 x 2 inci). Topiți 1/2 kilogram de unt și lăsați-l deoparte să se răcească.
În vasul unui mixer electric echipat cu dispozitivul de fixare a paletei, bateți ouăle și zahărul la viteză medie-mare timp de 5 până la 10 minute, până când sunt foarte groase și galben deschis. Între timp, cernem pudra de cacao și făina împreună și dăm deoparte.
Când amestecul de ouă și zahăr este gata, reduceți viteza la minim și adăugați semințele de vanilie, framboise, dacă utilizați, și amestecul de pudră de cacao și făină.
Se amestecă numai până se combină. Cu mixerul încă scăzut, se toarnă încet untul răcit și se amestecă din nou doar până se combină.
Turnați amestecul de brownie în vasul pregătit și puneți-l într-o tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă de la robinet în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a vasului și coaceți exact 1 oră. Un tester de tort introdus la 2 inci din lateral va ieși 3/4 curat. Centrul va apărea foarte sub-copt; acest desert este între un brownie și o budincă.
Se lasă să se răcească și se servește cu înghețată de vanilie.