Brownie Bark
Coaja reteta Brownie este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1166 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină — asigurați-vă că aerați și amestecați înainte de măsurare, pudra de cacao hershey, chipsurile de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Brânză Cu Coajă De Mentă, Mumie Brownie Aluat Coaja, și Coajă De Ciocolată Chewy Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. căptușiți o foaie de copt de 13 cm 18 inch cu folie antiaderentă sau pergament paper.In într-un bol de amestecare, bateți albușurile până se spumează. Bateți treptat zahărul, apoi amestecați pudra de cacao, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Bateți sarea și praful de copt (asigurându-vă că praful de copt nu se aglomerează), apoi amestecați laptele praf fără grăsimi.
Se adaugă făina și se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă în ceașcă de chipsuri de ciocolată.Goliți aluatul pe foaia de biscuiți căptușită și întindeți-l cât mai subțire posibil folosind partea din spate a unei linguri sau a unei raclete.
Presărați încă câteva chipsuri de ciocolată în zone în care nu s-au aglomerat (chipsurile tind să se adune). Nu uitați să încercați să faceți coaja cât mai subțire posibil.
Coaceți pe raftul central timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor. Cu un tăietor de pizza sau un cuțit, tăiați în bucăți fără a vă separa – doriți cioburi, similar cu ceea ce ați obține dacă faceți arahide fragile. Reveniți la cuptor timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Despărțiți-vă. În acest moment, ar trebui să fie complet clar. Dacă rămâneți cu câteva bucăți groase, masticabile, întoarceți-le la cuptor și coaceți la 250 timp de 20 de minute, apoi re-răciți. Dacă aluatul dvs. este suficient de subțire prima dată, nu ar trebui să aveți nevoie de a doua coacere.