Broccoli rabe și supă de fasole albă

Broccoli rabe și supa de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, fasole cannellini, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă de fasole albă toscană a lui Emeril cu Broccoli rabe, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Caserola cu fasole albă și roșii cu Broccoli rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați capetele dure din tulpinile de broccoli rabe; coarsley toacă broccoli rabe.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați ardei roșu și 2 căței de usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați broccoli rabe și sare și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați apă și coajă de brânză. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, fierbeți 15 minute.
Adăugați fasole și fierbeți 5 minute. Aruncați coaja de brânză.
Frecați ambele părți ale pâinii prăjite cu părțile tăiate de cățel de usturoi înjumătățit. Rupeți pâinea prăjită în bucăți de mușcătură; împărțiți bucățile de pâine prăjită uniform între 4 boluri. Oală 1 1/2 căni supă peste bucăți de pâine prăjită în fiecare castron; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de brânză rasă.