Broccoli cu unt de ghimbir-portocaliu
Broccoli cu unt de ghimbir-portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, unt, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă Broccoli prăjit cu portocale și ghimbir, Pui picant de ghimbir și portocale cu Broccoli, și Sparanghel cu unt de portocale-ghimbir pentru 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1 in. de apă și broccoli la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când este crocant.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați marmelada, untul, oțetul și ghimbirul. Gatiti pana se topesc marmelada si untul.
Scurgeți broccoli; stropiți cu amestec de unt.