Broccoli-Brânză Calzone
Broccoli-brânză Calzones necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, brânză mozzarella parțial degresată, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Broccoli și calzone de brânză, Broccoli și calzone cu brânză dublă, și Broccoli, Pepperoni și trei Calzone de brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia.
Adăugați broccoli, ciuperci și ardei roșu; sotati 5 minute sau pana se rumeneste usor si umezeala se evapora.
Tăiați aluatul în 4 porții egale.
Rulați 1 porție într-un cerc de 6 inci pe o suprafață de lucru presărată cu 1 lingură de făină. Repetați procedura cu aluatul rămas și făina.
Lingură 1/4 cană umplutură de legume în centrul fiecărui cerc; presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză.
Ungeți marginile aluatului cu apă; pliați aluatul în jumătate peste umplutură, apăsând ferm pentru a sigila.
Așezați calzone pe foaia de copt pregătită; acoperiți blaturile cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește ușor și se servește cu sos cald de pizza, dacă se dorește.
Variația calzonelor de vită: înlocuiți umplutura de legume cu o versiune cărnoasă. Începând cu Pasul 3, gătiți 1/2 lire sol sol, 1/2 cană de ceapă tocată, 1 linguriță de ceapă pudră, 1 linguriță de usturoi pudră, 1 linguriță de condimente italiene uscate și 2 căței de usturoi tocați într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 5 minute, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită.
Scurgere. Continuați rețeta începând cu pasul calorii 483; grăsime 7G (sat 8g, mono 5G, poli 7G); proteine 1G; CARB 8g; fibre 4G; CHOL 37mg; fier 4MG; sodiu 465MG; CALC 22mg