Broșe de pui cu ceapă la grătar
Broșe de pui cu ceapă la grătar este un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 4 g de grăsime și un total de 87 de calorii . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Broșele la grătar , Broșele de pui și Kaboburile de ciocolată cu dip de iaurt .
Instrucțiuni
Pulverizați un grătar cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați usturoiul, sosul de soia, sucul de lămâie, sosul teriyaki, uleiul de măsline, sosul Worcestershire, piperul și sarea.
Adăugați puiul. Sigilați punga și lăsați-l la rece timp de 1 oră.
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Așezați puiul pe frigărui. Aranjați frigăruile pe grătar și puneți la grătar până când puiul este gata, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Prăjiți ceapa verde până se rumenește, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Aranjați ceapa verde pe un platou de servire. Acoperiți cu puiul.