Brioșe Vidalia este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 12 porții. Acest mic dejun are 177 de calorii, 5 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați ou, ulei vegetal, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe duble cu brânză cu ceapă Vidalian și șalotă, Brioșe Vidalia® Ceapă Cheddar Bacon și nuci pecan și Caserola Vidalia.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul și zahărul. Într-un alt castron, bateți oul, laptele și uleiul. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați brânza și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Rotund Pâine Cu Aluat
Cârnați De Salvie în Vrac
Putina Lingura De Sare
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
Pesmet Panko (japonez), Prăjit
Ovăz
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
Decorator Stropi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană (4 Uncii) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Batoane De Scortisoara Si Frisca, Optional
2
Umpleți pahare pentru brioșe unse cu unsoare pe trei sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Biscuiți în Formă De Pește în Miniatură
3
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.