Brioșe Cu Zmeură
Reteta briose zmeura ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, conserve de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe Cu Zmeură Roșie, Brioșe Cu Zmeură, și Brioșe Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ouă.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și coaja de lămâie; adăugați la amestecul cremos alternativ cu iaurt și lapte. Îndoiți ușor zmeura.
Umpleți cu trei sferturi cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie.
Combinați ingredientele de topping; lingura peste aluat.
Se coace la 375 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling