Brioșe Cu Tort De Morcovi
Briose tort morcov ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 201 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brioșe sănătoase cu morcovi cu mere {alias brioșe cu tort cu morcovi}, Brioșe Cu Tort De Morcovi, și Brioșe Cu Tort De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați aproximativ 15 căni de copt din hârtie în Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Bateți împreună ananasul și următoarele 4 ingrediente; adăugați amestecul de Ananas în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Îndoiți morcovii, nucile pecan și stafidele. Puneți aluatul în cupe de copt, umplând aproximativ două treimi.
Coaceți la 350 timp de 22 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.