Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu miez de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 64 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 40. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2082 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe cu miez de lămâie cu glazură de lămâie, Brioșe Cu Miez De Lămâie-Afine, și Brioșe Glazurate Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, combinați ouăle, smântâna, untul, coaja de lămâie și sucul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Pere Bartlett Sau D'Anjou
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mic, combinați făina și zahărul; tăiat în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se presară peste aluat.
4
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate; stropiți peste brioșele calde.