Brioșe cu mere și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu mere și ceapă. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 570 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă decojită, condimente de pasăre, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de mere și ceapă, Brioșe Cu Mere, și Resturi De Brioșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie și 4 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați frunza de dafin și adăugați legumele în timp ce le tocați, țelina, ceapa apoi merele.
Presărați legumele și merele cu sare, piper și condimente de pasăre. Gatiti 5 pana la 6 minute pentru a incepe sa inmoaie legumele si merele apoi adaugati patrunjelul si cuburile de umplutura in tigaie si combinati. Umeziți umplutura cu bulion de pui până când toată pâinea este moale, dar nu umedă.
Unt 12 căni de briose, 2 cutii, liberal cu untul rămas. Folosiți o lingură de înghețată pentru a umple și îngrămădiți umplutura în cutii de briose.
Scoateți frunza de dafin în timp ce scoateți umplutura când veniți pe ea.
Coaceți până când este setat și crocant deasupra, 10 până la 15 minute.
Scoateți brioșele umplute într-un platou și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.