Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată

Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată
Brioșele cu fulgi de ovăz cu ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți nuci pecan, sare, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, și Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ovăzul și laptele și lăsați să stea timp de 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți fiecare cană dintr-o formă de brioșă de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Se amestecă oul, uleiul, 1/2 cană de zahăr brun, chipsurile de ciocolată și 1/2 cană de nuci pecan în amestecul de ovăz și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați amestecul de ovăz în amestecul de făină, amestecând până când este umed. Umpleți fiecare cană dintr-o cutie de brioșă de 12 cani 2/3 plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
5
Presărați blaturile cu restul de zahăr brun și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
6
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista