Brioșe Cu Fulgi De Ovăz (Brioșe Cu Făină De Ovăz)

Briose cu fulgi de ovăz (Briose cu făină de ovăz) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 116 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați lapte pe bază de plante, banane, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 466 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Nucă De Caise (Fără Făină!) SBD Faza 2 și 3, Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase, și Briose De Mere Cu Făină De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Transferați ovăzul rulat sau instant într-un blender și fluierați câteva secunde până se formează făina. Scoateți cu grijă 2 căni de făină de ovăz și transferați într-un bol de amestecare.
Se amestecă praful de copt, scorțișoara, nucșoara și zahărul și se lasă deoparte.
Adăugați lapte nondairy și banane la blender și whiz până când sunt bine combinate.
Se toarnă în amestecul de făină de ovăz, se adaugă stafide și se amestecă pentru a se combina. Ar trebui să fie destul de supă.
Adăugați o mână (aproximativ 1/3 cană) de ovăz laminat și amestecați. Dacă încă curge, adăugați mai mult ovăz. De obicei adaug aproximativ 1/2 cană în total. Aluatul trebuie să fie gros ca fulgii de ovăz (ha ha!) dar nu uscat. Puneți aluatul deoparte și preîncălziți cuptorul la 191°. Ungeți o tigaie cu briose și puneți aluatul în tigaie. Aluatul se va îngroșa și va deveni puțin lipicios/lipicios pe măsură ce se fixează. Dacă este atât de gros încât nu îl poți amesteca ușor, subțiază-l cu puțin lapte nondairy, dar nu ar trebui să fie nevoie. Ar trebui să fie gros ca fulgi de ovăz sau piure de cartofi grei. Lingurați în 12 căni, acoperiți cu scorțișoară (și zahăr brun dacă doriți) și coaceți 10-15 minute, sau până când este ferm la atingere și o scobitoare introdusă iese curată.Notă: Dacă aveți o banană destul de coaptă (foarte dulce), probabil că nici nu aveți nevoie de zahăr, mai ales dacă sunteți obișnuiți să mâncați fulgi de ovăz neîndulciți. Sau ai putea adăuga câteva date cu lapte nondairy și banane pentru o alternativă natural dulce. Informații Nutriționale
60gfibre dietetice2. 20gzahări2. 30gproteine3. 20g
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Von câștigătoare câștigurile Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.