Brioșe cu șuncă și brânză

Brioșe cu șuncă și brânză
Brioșele cu șuncă și brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 198 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă prietenoasă FODMAP servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, jumătate și jumătate, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de copt, șunca și brânza într-un castron mare. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați jumătate și jumătate, ulei și ou; adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
3
Puneți lingura în tigăi de briose unse, umplând două treimi.
4
Coaceți la 400 timp de 11 până la 12 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți imediat din tigăi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista