Reteta Brinjal (vinete) Curry este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de ghimbir, pastă de roșii, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Gutti Vankaya Kobbari Karam-stil Andhra nucă de cocos umplute Brinjal-vinete s, Gutti Vankaya Koora Podi-Brinjal umplut în stil Andhra cu pudră de Curry, și Curry De Vinete.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.