Brie La Cuptor
Brie coaptă este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 300 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie rotundă, ou, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), Brie la cuptor cu gem de smochine, și Brie La Cuptor.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, crema de brânză și făina la viteză mică până când amestecul formează o bilă. Împărțiți în jumătate și înfășurați fiecare porție în folie de plastic; la frigider 30 de minute.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți fiecare porție într-un 7-in. cerc despre 1/8 în. gros.
Așezați un cerc pe o foaie de copt unsă.
Așezați Brie pe patiserie și deasupra cu cercul de patiserie rămas; ciupiți marginile pentru a sigila. Flaut marginea de jos, dacă se dorește.
Într-un castron mic, amestecati ou și apă; perie peste partea de sus și părți de patiserie.
Coaceți la 400 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foile de copt.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.
Serviți cu biscuiți și fructe.