Briam (mix de legume grecești în sos de roșii)

Briam (mix de legume grecești în sos de roșii) ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Această rețetă face 12 porții cu 116 calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, sare și piper măcinat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum One Supp, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables , Paste Cu legume prăjite și măsline grecești și Sos mixt de ciuperci peste Tagliatelle Paste .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pune trei dintre roșii, 1/2 cană de ulei de măsline, oțet de vin roșu, zahăr, pătrunjel, mentă, busuioc, oregano, capere și usturoi în bolul unui robot de bucătărie și procesează pentru a crea un sos de roșii proaspăt. Asezonați cu sare și piper negru; puse deoparte. Tocați roșia rămasă; puse deoparte.
Încinge cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătește și amestecă ceapa până devine ușor aurie, aproximativ 10 minute.
Amestecați cepele, cartofii, vinetele, dovleceii, ardeiul gras, bamele, roșia tocată rezervată și sosul de roșii proaspăt și puneți amestecul într-o tavă mare de copt. Dacă este nevoie, amestecați puțină apă, astfel încât legumele să fie doar acoperite cu sos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 1 oră.