Brânză-Topped Carne De Vită Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți carnea de vită cu brânză. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă de arpagic și ceapă tartinabilă, condimente taco, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuit-Topped Tomate-Carne De Vită Coace, Coacere Cu Brânză De Broccoli Cu Crustă, și Tort De Brânză Cu Fructe Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă sosul de spaghete și condimentul taco.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și smântâna; pus deoparte.
Scurgeți pastele; se amestecă în amestecul de carne de vită.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se întinde cu amestec de cremă de brânză; se presară cu brânză cheddar.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până la topirea brânzei.