Brânză Fondue Hash Browns
Brânză Fondue Hash Browns este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 205 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Un amestec de sare și piper kosher, ceapă verde, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șuncă și brânză Hash Browns, Mic dejun macaroane și brânză cu cârnați și maro Hash, și Hash Browns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați untul și cartofii. Condimentează cu un vârf de ardei și sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana devin fragede, dar crocante, aproximativ 10 minute.
Adăugați ceapa și vinul. Condimentează din nou cu sare și piper și crește căldura. Cartofii ar trebui să înceapă în cele din urmă să se rumenească.
Adăugați mai mult unt, dacă doriți. Gatiti timp de 5 pana la 8 minute, amestecand din cand in cand, astfel incat cartofii sa se rumeneasca pe toate partile.
Puneți brânza în mijlocul tigaiei deasupra tuturor și puneți tigaia în centrul cuptorului.
Coaceți până când brânza se topește, aproximativ 8 până la 10 minute. Cartofii trebuie să fie fragede atunci când străpuns cu vârful unui cuțit.
Scoateți din cuptor și condimentați din nou cu sare, dacă este necesar.
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat.