Brânză de vită burgeri și cartofi prăjiți

Brânză de vită burgeri și cartofi prăjiți
Rețeta de burgeri de brânză și cartofi prăjiți ar putea satisface pofta americană în aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 1249 calorii, 60g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.21 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chifle, ulei vegetal, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: muschi de top cu spanac pentru copii si cartofi prajiti acasa, Jack în caseta mini muschi de vita burgeri, și Burgeri De Mușchi Din Chile Cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cartofi prăjiți: clătiți și tăiați cartofii pe lungime în degete de 1/4 inci pe 1/4 inci lungime și țineți în apă rece la frigider timp de 3 ore și până la 1 zi. În timpul înmuierii pentru cartofi, schimbați apa cel puțin o dată. Acest lucru va ajuta la eliminarea unei părți din amidon din cartofi și va duce la o prăjire mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
AmidonAmidon
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
După înmuierea cartofilor, scoateți din apă și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul vegetal într-o friteuză la 300 de grade F. pregătiți cartofii timp de 3 minute, albindu-i. După albire, întoarceți-le la frigider timp de cel puțin 1 oră. Răcirea ajută la crearea unei piele mai crocante în timpul celei de-a doua gătiri. Pentru a termina, ridicați temperatura friteuzei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Scoateți cartofii prăjiți din frigider. Încărcați cartofii prăjiți în coșuri nu mai mult de o treime din adâncimea coșurilor și gătiți până când sunt crocante, ultimele 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Scoateți și lăsați uleiul să se scurgă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
6
Pentru burgeri: într-un castron, amestecați mușchiul cu sarea și piperul, amestecând bine, dar nu amestecați prea mult. Peste amestecare va duce la burgeri dure. Porționați carnea în 6 bile egale. Apoi, între două plăci de 5 până la 6 inci, cu hârtie pergament pe fiecare farfurie, apăsați bilele în prăjituri groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De PorcFriptură De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Pentru a găti, încălziți o tigaie mare la foc mediu cu uleiul de struguri până la fierbinte, aproximativ1 minut. După încălzirea uleiului, adăugați burgerii, reduceți focul la mediu și gătiți pe prima parte, 4 până la 5 minute. Apoi întoarceți burgerii și gătiți, încă 4 până la 5 minute. După ce gătiți a doua parte, adăugați brânza și opriți focul. Burgerii se vor termina cu gătitul "reportat", iar acest lucru va permite topirea brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
În timpul gătitului, încălziți o a doua tigaie la foc mediu cu untul pentru a acoperi fundul tigaiei, aproximativ 1 minut. Odată ce untul este încălzit, adăugați chiflele în loturi și rumeniți. Acest lucru va dura 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți chiflele odată rumenite și repetați procesul cu chiflele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Pentru a construi un burger, așezați o frunză de romaine, o felie de roșii și un burger cu brânză pe cocul de jos. Terminați cu inelul de ceapă și blatul bun. Repetați pentru burgerii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Se servește cu cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista