Brânză de vită burgeri și cartofi prăjiți
Rețeta de burgeri de brânză și cartofi prăjiți ar putea satisface pofta americană în aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 1249 calorii, 60g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.21 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chifle, ulei vegetal, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: muschi de top cu spanac pentru copii si cartofi prajiti acasa, Jack în caseta mini muschi de vita burgeri, și Burgeri De Mușchi Din Chile Cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cartofi prăjiți: clătiți și tăiați cartofii pe lungime în degete de 1/4 inci pe 1/4 inci lungime și țineți în apă rece la frigider timp de 3 ore și până la 1 zi. În timpul înmuierii pentru cartofi, schimbați apa cel puțin o dată. Acest lucru va ajuta la eliminarea unei părți din amidon din cartofi și va duce la o prăjire mai bună.
După înmuierea cartofilor, scoateți din apă și uscați.
Încălziți uleiul vegetal într-o friteuză la 300 de grade F. pregătiți cartofii timp de 3 minute, albindu-i. După albire, întoarceți-le la frigider timp de cel puțin 1 oră. Răcirea ajută la crearea unei piele mai crocante în timpul celei de-a doua gătiri. Pentru a termina, ridicați temperatura friteuzei la 350 de grade F.
Scoateți cartofii prăjiți din frigider. Încărcați cartofii prăjiți în coșuri nu mai mult de o treime din adâncimea coșurilor și gătiți până când sunt crocante, ultimele 3 până la 4 minute.
Scoateți și lăsați uleiul să se scurgă. Condimentează cu sare și piper.
Pentru burgeri: într-un castron, amestecați mușchiul cu sarea și piperul, amestecând bine, dar nu amestecați prea mult. Peste amestecare va duce la burgeri dure. Porționați carnea în 6 bile egale. Apoi, între două plăci de 5 până la 6 inci, cu hârtie pergament pe fiecare farfurie, apăsați bilele în prăjituri groase de 1 inch.
Pentru a găti, încălziți o tigaie mare la foc mediu cu uleiul de struguri până la fierbinte, aproximativ1 minut. După încălzirea uleiului, adăugați burgerii, reduceți focul la mediu și gătiți pe prima parte, 4 până la 5 minute. Apoi întoarceți burgerii și gătiți, încă 4 până la 5 minute. După ce gătiți a doua parte, adăugați brânza și opriți focul. Burgerii se vor termina cu gătitul "reportat", iar acest lucru va permite topirea brânzei.
În timpul gătitului, încălziți o a doua tigaie la foc mediu cu untul pentru a acoperi fundul tigaiei, aproximativ 1 minut. Odată ce untul este încălzit, adăugați chiflele în loturi și rumeniți. Acest lucru va dura 1 până la 2 minute.
Scoateți chiflele odată rumenite și repetați procesul cu chiflele rămase.
Pentru a construi un burger, așezați o frunză de romaine, o felie de roșii și un burger cu brânză pe cocul de jos. Terminați cu inelul de ceapă și blatul bun. Repetați pentru burgerii rămași.
Se servește cu cartofii prăjiți.