Brânză de capră piperată cu miere cu burniță balsamică de smochine

Brânză de capră piperată cu miere cu burniță balsamică de smochine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica busteni brânză de capră, lahvosh, ulei de măsline, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fundido cu brânză de capră cu cireșe, balsamic și miere, Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, și Sandviș cu brânză de roșii și capră cu burniță balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă brânza de capră în felii groase de 1/2".
Așezați brânza într-un vas de 11" x 7 " sau alt platou de servire.
Combinați mierea și piperul; stropiți peste brânză.
Se presară cu 1 linguriță. frunze de cimbru. Acoperiți și răciți până la 2 zile.
Scoateți brânza din frigider cu 1 oră înainte de servire. Chiar înainte de servire, stropiți puțin oțet peste brânză.
Serviți cu lahvosh sau altă pâine de cracker de specialitate.
* Găsiți oțet balsamic de smochine la Williams-Sonoma sau alte magazine cook.