Brânză de capră și miere Blancmange

Brânză de capră și miere Blancmange
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de capră și Honey Blancmange. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 172 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, jumătate și jumătate, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Brânză De Capră Și Miere Blancmange, Brânză de capră cu miere, și Brânză de capră și miere Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-o oală medie și se presară agar deasupra. Se lasă să se odihnească până când agarul (sau gelatina) devine limpede și se umflă ușor, 10 până la 15 minute. Aduceți laptele la foc mic; gătiți, amestecând des, până când fulgii se dizolvă, 1 până la 2 minute. Se răcește ușor (se lasă suficient de cald pentru a se topi—nu se coagulează—brânză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
BrânzăBrânză
AgarAgar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Bateți în jumătate și jumătate, brânză, miere și semințe de vanilie. Împărțiți amestecul între 8 pahare martini sau 1 cană ramekins. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
VanilieVanilie
BrânzăBrânză
MiereMiere
SemințeSemințe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
3
Se amestecă căpșuni, oțet, busuioc, cimbru, piper și zahăr într-un castron. Dacă serviți în pahare, acoperiți fiecare cu amestec de fructe de pădure. Dacă serviți dintr-un ramekin, rulați un cuțit de-a lungul marginii interioare și întoarceți-vă pe o farfurie; deasupra cu amestec de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
OțetOțet
PiperPiper
BusuiocBusuioc
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
BolBol
4
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista