Brânză albastră și slănină cartofi coapte de două ori
Brânză albastră și slănină cartofi coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 282 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Piure De Cartofi Cu Slănină Și Brânză Albastră, Brânză Albastră Și Cartofi Violet Bacon, și Cartofi Dulci Cu Brânză Albastră Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți cartofii la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește 10 minute sau până se răcește suficient pentru a se manipula.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci.
Puneți pulpa de cartofi, laptele de unt și ingredientele rămase într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când se amestecă bine. Puneți aproximativ 1/2 cană amestec de cartofi în fiecare din cele 8 cochilii (rezervați cojile rămase pentru o altă utilizare). Aranjați cojile umplute pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.