Bowties cu cârnați italieni într-un sos de busuioc cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Bowties cu cârnați italieni într-un sos de busuioc cremă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 818 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de paste bowtie, parmezan, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Bowties cu cârnați italieni într-un sos de busuioc cremă, Rigatoni de cârnați italieni în sos de busuioc de roșii cu ardei și Kale, și Rigatoni de cârnați italieni cu sos de smântână picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti pastele timp de 8-10 minute, sau pana cand sunt al dente, scurgeti si clatiti cu apa rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cârnați decasați în tigaie și sfărâmați cu o lingură de lemn în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fulgi de ardei roșu și continuați să soteți până când cârnații nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și continuați până când ceapa se înmoaie. Se amestecă roșiile și sarea (dacă se folosesc roșii proaspete, se sotează timp de 3 minute până se înmoaie) apoi se adaugă smântână ușoară și parmezan; se fierbe ușor până se îngroașă amestecul (aproximativ 5 minute). Se amestecă pastele fierte și busuiocul și se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Paste Fierte
Cremă Ușoară
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.