Bourbon Gravy
Bourbon Gravy este un fără lactate sos. Această rețetă face 5 porții cu 147 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bourbon, făină, picături de tigaie din curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon Gravy, Bourbon-Sos De Cremă, și Apple-Bourbon curcan și sos.
Instrucțiuni
Combinați măruntaiele, gâtul și 3 căni de apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 45 de minute până la 1 oră sau până când măruntaiele sunt fragede. Tulpina, rezervarea bulionului. Aruncați gâtul de curcan. Tăiați grosolan măruntaiele; pus deoparte.
Adăugați bulion rezervat (2 căni) la picăturile de tigaie de curcan; se amestecă până când bucățile rumenite sunt slăbite de pe fundul tigaiei de prăjire.
Transferați bulionul și picăturile într-o cratiță, dacă doriți, sau continuați să gătiți în tigaie așezată peste 2 arzătoare pe plită. Se amestecă măruntaiele tocate, dacă se dorește. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 3 până la 5 minute.
Combinați făina și 1/2 cană de apă, amestecând până se omogenizează; se amestecă treptat în sos. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut sau până se îngroașă. Puneți deoparte niște sos simplu, dacă doriți. Se amestecă praful de usturoi și bourbonul în sosul rămas.
Remediați-l mai repede: înlocuiți bulionul de pui conservat în loc să faceți bulion de casă, dacă doriți.