Bourbon și șuncă glazurată cu portocale

Bourbon și șuncă glazurată cu portocale
Nevoie de o băutură vegană? Șunca cu glazură de Bourbon și portocale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 34 de porții cu 114 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți cidru de mere, cu 3% mai puțin-sodiu, bourbon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, Șuncă Glazurată Cu Bourbon, și Șuncă Glazurată Cu Bourbon.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca într-un vas mare; adăugați cidru și suficientă apă pentru a acoperi șunca. Se aduce la foc mic; se fierbe 30 de minute. Aruncați amestecul de cidru; șuncă rece timp de 20 de minute. Acoperiți și răciți șunca 8 ore. Tăiați coaja și cea mai mare parte a grăsimii, lăsând un strat de grăsime de 1/4 inch. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Combinați sucul, bourbonul, sorgul, boabele de piper și frunza de dafin într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe până se reduce la 1 1/2 cană (aproximativ 35 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
SorgSorg
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc; se amestecă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați șunca pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se toarnă 1 cană de apă într-o tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Ungeți șunca cu amestec de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 (Nu scoateți șunca din cuptor); coaceți șunca încă 1 1/2 ore sau până când un termometru înregistrează 140, perindând cu amestec de suc la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate3
Revista