Boulettes de creveți ale mătușii Trina
Boulettes creveți mătușa Trina necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 119 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ou, creveți, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Boulettes Creveți, Boulettes de curcan și cârnați, și Rago de boulettes et de pattes de cochon-sau așa va trebui să crezi… pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind accesoriul polizor pe un mixer sau într-un procesor de alimente se macină ceapa și cartoful împreună.
Adăugați creveți și pulsați împreună.
Într-un bol, combinați amestecul de creveți cu pătrunjelul tocat, ceapa verde și ardeiul verde. Se amestecă oul și făina pentru a face un aluat. Îndoiți creveții la amestec și condimentați cu sare și piper.
Topiți scurtarea într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când scurtarea este fierbinte, aruncați aluatul cu linguri în tigaie.
Se sotează 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.