Borș De Dovlecei De Varză

Borș De Dovlecei De Varză
Borșul de dovlecei de varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 57 de cenți pe porție. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Un amestec de ceapă, buruieni de mărar, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Borș De Varză Roșie, Borș de sfeclă și varză roșie, și Borș De Varză Rusă.

Instrucțiuni

1
Puneți oasele de supă și apa într-un vas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Degresați grăsimea.
3
Adăugați varza, cartofii, morcovii, roșiile, ceapa, pătrunjelul, mărarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Așezați anasonul pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Adăugați la stoc. Simmer, neacoperit, timp de 2-1 / 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți carnea din oasele de supă; aruncați oasele și adăugați carne în supă. Se amestecă dovlecelul și sfecla. Se fierbe 15-20 de minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
7
Scoateți punga de condimente înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista