Borșul de dovlecei de varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 57 de cenți pe porție. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Un amestec de ceapă, buruieni de mărar, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Borș De Varză Roșie, Borș de sfeclă și varză roșie, și Borș De Varză Rusă.
Instrucțiuni
1
Puneți oasele de supă și apa într-un vas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 40-45 de minute.
Așezați anasonul pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
5
Adăugați la stoc. Simmer, neacoperit, timp de 2-1 / 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți carnea din oasele de supă; aruncați oasele și adăugați carne în supă. Se amestecă dovlecelul și sfecla. Se fierbe 15-20 de minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sifonada De Frunze De Kale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch