Bomboane De Jeleu Portocaliu

Bomboane De Jeleu Portocaliu
Orange Jelly Candy este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 63 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane Jeleu De Mere, Bomboane De Jeleu Portocaliu, și Orange - Angel Jelly Roll pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaia de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Amestecați pectina, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță medie. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Amestecul va fi spumos.)
4
Combinați 1 cană de zahăr și sirop de porumb într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Gatiti ambele amestecuri la foc mare 4 min. sau până când spuma s-a subțiat din amestecul de pectină și amestecul de zahăr ajunge la fierbere completă, amestecând frecvent amestecuri în ambele cratițe. Adăugați treptat amestecul de pectină la amestecul de zahăr fierbinte, amestecând constant. Se fierbe 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți din căldură. Se amestecă extractul și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
7
Se toarnă imediat în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să stea la temperatura camerei 3 ore sau până când bomboanele sunt reci și ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
9
Presărați zahărul rămas pe o foaie mare de hârtie cerată. Inversați bomboanele pe hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Tăiați bomboanele în pătrate de 3/4 inci, oprindu-vă ocazional să înmuiați cuțitul în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Rotiți bomboanele în zahăr până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați într-un singur strat pe rafturi de sârmă.
13
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei peste noapte.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista